Tarievenlijst - Health and Care 

Shiatsu therapie  (50 min.)

€ 55,00

Massage therapie

€ 47,50

Stoelshiatsu (30 min.)

€ 35,00

Segmentale behandelingen

€ 27,50

Verkorte behandelingen

€ 35,00

Hotstone behandeling (25 min.)

€ 33,00

Hotstone behandeling (50 min.)

€ 55,00

Cupping

€ 12,50

Cadeaubon

Vanaf € 10,00

 * Prijswijzingen  voorbehouden

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor de Shiatsu therapie bestaat er de mogelijkheid dat u via u zorgverzekeraar voor een tegemoetkoming in aanmerking komt. 

Door mijn lidmaatschap bij de NVST (Ned. Vereniging van Soma Therapeuten) & mijn registratie bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk een Shiatsu-behandeling. Dit is vanuit een aanvullend pakket en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. Indien u alleen een basis-ziektekostenverzekering heeft, komt uw behandeling niet voor een vergoeding in aanmerking.

Consulten die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico (tenzij apart afgesloten).

U heeft voor Shiatsu therapie / massagetherapie of reflexzonetherapie geen verwijzing van uw huisarts nodig. Heeft u echter een klacht waarvoor u nog niet eerder bent behandeld adviseer ik u om eerst met uw huisarts of specialist te overleggen. Een consult komt niet in de plaats voor reguliere behandelwijzen.

Welke zorgverzekeraars in aanmerking komen, leest u op deze pagina van de NVST.

LET OP: Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik u om te allen tijde uw polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voordat u een afspraak maakt!

 

Algemene voorwaarden.

  • De cliënt gaat akkoord met de gezamenlijk opgestelde doelstelling ten behoeve van de behandeling.
  • In geval van verhindering wordt u verzocht daarvan 24 uur van te voren bericht te  geven daar de tijd anders in rekening gebracht moet worden.
  • Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
  • Behandeling is volgens afspraak.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na afgifte datum, en kunnen niet ingewisseld worden tegen contanten.
  • Betaling dient contant te worden voldaan. Het is mogelijk om het verschuldigde bedrag over te schrijven binnen 14 dagen na ontvangst factuur. 
  • Bij te late betalingen zal er een incasso bureau ingeschakeld moeten worden wat extra kosten voor u als cliënt zal meebrengen.  
  • Mocht er zich een onenigheid voordoen dan zal de communicatie open zijn om tot een wederzijdse oplossing te komen. Hierbij niet uit het oog verliezend dat de behandelaar altijd zal handelen vanuit zijn/haar professie en de cliënt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid  heeft voor juist deze behandeling.